Politică

DECLARAȚII ȘOCANTE: Există o înregistrare video, care surprinde transmiterea unei genți cu bani de către Vlad Filat către Igor Dodon (26 septembrie 2013)

Petkov mai scrie și despre un alt video, unde ex- prim-ministrul, "se distrează cu o frumoasă reprezentantă a sexului frumos din străinătate" și îi propune lui Vlad Filat să încerce să combată acest "fapt". Cu toate acestea, Petkov nu a prezentat nicio dovadă a existenței acestei înregistrări video.

Comentînd declarația comunistului, liderul Partidului Socialist, Igor Dodon, a scris că Petkov trebuie să fie examinat de un psihiatru:

– Îl rog pe consilierul psihiatru Mihai Ghimpu să se ocupe urgent de alt pacient politic – Alexandru Petkov și de tovarășii săi – "revoluționarii". De asemenea, rog Procuratura Generală să facă claritate în acele insulte și insinuări, pe care le răspîndește comunistul Petkov. Solicit ca procuratura să găsească și să prezinte publicului acest "film " și să aplice sancțiuni în cazul în care se va confirma ( și acest lucru se va confirma) că speculațiile lui Petkov sînt un produs al imaginației sale bolnave ( sau penale ) – a scris Dodon pe Facebook.
 
ARHIVĂ
26.09.2013

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *