Politică

DECLARAȚII / Vlah a INDIMIDAT și a AMENINȚAT că-i dă afară pe cei are doreau să fie observatori pentru PAS

Igor Grosu: „Maia Sandu, așa cum a declarat, va fi un președinte care nu va diviza, ca actualul președinte, care a recunoscut, la un moment, că n-a putut să devină președintele tuturor. Asta e. S-a terminat. Și rezultatul votului din 15 noiembrie, parțial, deja indică această direcție, pentru că pentru dna Sandu au votat și vorbitori de limbă rusă, au votat și cei din Transnistria.”

Europa Liberă: Mai puțin din Găgăuzia.

Igor Grosu: „Mai puțin din Găgăuzia, și acolo, atenție, ceea ce a făcut conducerea Găgăuziei în această campanie a fost fără precedent!”

Europa Liberă: Adică?

Igor Grosu: „Adică, oaemnii au fost atât de mult intimidați și amenințați cu pierderea serviciului, spre exemplu, observatorii noștri, pe care, inițial, ne-am gândit să-i recrutăm din rândul simpatiznților noștri din Găgăuzia…”

Europa Liberă: Aveau frică?

Igor Grosu: „… după primul tur le-au spus foarte clar: nu fiți tare activi, că o să vă pierdeți jobul. Și în turul doi noi am fost nevoiți să ducem observatori din Chișinău și din alte raioane acolo. Eu sper că o să ne audă conducerea, care se simte cu musca pe căciulă – astea nu-s metode europene , cu care se erijează.”

Alegerile au demonstrat că găgăuzii NU MAI EXISTĂ și sunt o gloată de pensionari ruși care și-au pierdut identitatea

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.