Politică

DECLARAȚII / Vlah a INDIMIDAT și a AMENINȚAT că-i dă afară pe cei are doreau să fie observatori pentru PAS

Igor Grosu: „Maia Sandu, așa cum a declarat, va fi un președinte care nu va diviza, ca actualul președinte, care a recunoscut, la un moment, că n-a putut să devină președintele tuturor. Asta e. S-a terminat. Și rezultatul votului din 15 noiembrie, parțial, deja indică această direcție, pentru că pentru dna Sandu au votat și vorbitori de limbă rusă, au votat și cei din Transnistria.”

Europa Liberă: Mai puțin din Găgăuzia.

Igor Grosu: „Mai puțin din Găgăuzia, și acolo, atenție, ceea ce a făcut conducerea Găgăuziei în această campanie a fost fără precedent!”

Europa Liberă: Adică?

Igor Grosu: „Adică, oaemnii au fost atât de mult intimidați și amenințați cu pierderea serviciului, spre exemplu, observatorii noștri, pe care, inițial, ne-am gândit să-i recrutăm din rândul simpatiznților noștri din Găgăuzia…”

Europa Liberă: Aveau frică?

Igor Grosu: „… după primul tur le-au spus foarte clar: nu fiți tare activi, că o să vă pierdeți jobul. Și în turul doi noi am fost nevoiți să ducem observatori din Chișinău și din alte raioane acolo. Eu sper că o să ne audă conducerea, care se simte cu musca pe căciulă – astea nu-s metode europene , cu care se erijează.”

Alegerile au demonstrat că găgăuzii NU MAI EXISTĂ și sunt o gloată de pensionari ruși care și-au pierdut identitatea

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *