Actualitate

Defecțiuni „tehnice” în vama Albița-Leușeni. Oamenii se plâng că așteaptă cu orele pentru a merge în România

Poliția de Frontieră din R. Moldova recunoaște că oamenii sunt nevoiți să aștepte cu orele trecerea frontierei din cauza unor „defecțiuni tehnice”.

„Din motivul unor defecțiuni tehnice, procedura de procesare a datelor se efectuează cu dificultate, iar acest fapt condiționează creșterea timpului de așteptare la trecerea frontierei de stat”, anunță astăzi Poliția de Frontieră.

Cetățenii care trec des hotarul moldo-român cunosc că deseori angajații Poliției de Frontieră explică timpul lung petrecut la vămă prin sintagma „o chicat sistema”. Probabil avându-se în vedere că baza de date funcționează lent sau ca urmare a condițiilor meteo, conexiunea la internet este foarte slabă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. Măi oameni buni (și celavecilor, că sunteți destui) : SINGURA soluție decentă și rapidă este să ștergeți cu buretele granița desenată de stalin, molotov și ai lor !! Băăă !!! Trezireeeea că miezul nopții a bătut de mult pentru voi…altă șansă nu există pentru voi, nici una ! Maia și ai ei guvernanți sunt în nori…cu capu, vă promit vise europene în 2030 bazându-se pe ucraineni, pe români,pe vestici, pe Ștefan cel Mare reînviat și mai știu eu cine ! Nimeni nu tre sa se bazeze decât pe ce poate el și ce e posibil/realistic de atins/obținut. Și dacă Ucraina învinge, voi tot puteți să faceți pe voi (un mare număru DOI) într-un an sau chiar mai repede ! Și deja sunteți, tehnic vorbind, un ‘failed state’ !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *