CSI / Rusia

”Demilitarizarea” Ucrainei ar putea dura 10 ani, avertizează ”măcelarul Ceceniei”. Care este principala greșeală a armatei lui Putin

”Demilitarizarea” Ucrainei ar putea dura chiar și 10 ani, a declarat generalul și fostul comandant al Forțelor Aeropurtate, Vladimir Șamanov, într-un interviu la televiziunea rusă. Acesta a mai adăugat că ”în Ucraina va fi dificil să se formeze un govern care să nu se murdărească de acești neonaziști”.

Generalul lui Putin a vorbit și despre una dintre greșelile rușilor în Ucraina. Aceștia se așteptau să fie întâmpinați cu flori, dar s-au lovit de rezistența ucrainenilor, însă această component a fost deja depășită. 

„Aici a fost prima greșeală, la cei care se așteptau să fim primiți cu flori în Ucraina. În prezent am depășit această situație, dar mai sunt multe de făcut”, a spus Șamanov. 

După cum a observat Șamanov, în Ucraina funcționează mai multe universități militare din era sovietică. Acest lucru a permis țării să păstreze o ”bază pentru renașterea armatei”, sugerează înaltul ofițer rus. 

Sursa: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *