Actualitate

Demisii în lanț la ANSC. Conducerea – bănuită de management defectuos

Mai multe cereri de demisie parvenite din cadrul Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) au fost înregistrate la Parlament. În acest sens, deputații din cadrul Comisiei economie, buget și finanțe, au decis să verifice din ce cauză la Agenție se înregistrează probleme de personal, bănuind conducerea instituției de un management defectuos, transmite Deschide.md.

Până acum au fost înregistrate 4 cereri de demisie, dar, în același timp, nimeni nu se înregistrează la concursurile de suplinire a funcțiilor vacante.

„Eu propun să instituim o subcomisie specială de investigarea a activității acestei instituții. Eu cred că lucrurile nu mai pot continua așa, pe de altă parte nici oamenii nu se înscriu la concurs. Ceva nu este în regulă și eu cred că membrii Comisiei trebuie să meargă și să înțeleagă ce se întâmplă la ANSC”, a declarat Sergiu Lazarencu.

Colegul său de comisie, Radu Marian a susținut propunerea. „Este clar că sunt suspiciuni de management defectuos și trebuie să investigăm și dacă reușim, sper săptămâna viitoare să avem o concluzie”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *