Tendințe

Denimul potrivit pentru toate preferinţele

În acest sezon, poţi alege denimul în diferite forme sau culori – de la o pereche de jeanşi cu talie înaltă, o salopetă, o rochie, o vestă până la un costum din denim.

Jeanşii deasupra gleznei s-au regăsit în principalele tendinţe ale acestui sezon. Poţi asorta la ei o bluză sau o cămaşă din mătase. Pentru o abordare masculină, dacă nu ai o siluetă mignonă, poartă-i cu un sacou supradimensionat. Investeşte fără a avea dubii într-o pereche de jeanşi evazaţi. Acest tip de croi îţi alungeşte silueta şi-ţi conferă un aer elegant. Poartă-l cu tocuri şi cămăşi, iar drept accesoriu alege o pălărie cu boruri largi.

Pentru timpul liber şi plajă, alege şortul din denim. Poţi construi, pe baza acestei piese vestimentare, diverse ţinute. De la topuri simple, ideale pentru un stil relaxat, la bluze din mătase, cu imprimeu, pantalonii scurţi din denim garantează o ţinută în tendinţe. Dar, ai grijă să ai şi picioarele tonifiate!

Nou-intrată pe podiumul sezonului estival, rochia din denim a detronat fusta de blugi. Designerii propun rochii micro-mini cu aplicaţii aurii, rochii babydoll pentru serile de la mare sau rochii midi, cu un croi lejer, potrivite pentru o zi de vineri la serviciu.


Costumul din denim a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, fiind considerat o greşeală de stil. În sezonul cald, succesul acestuia este garantat de o cromatică potrivită, evitându-se tonurile şterse, prespălate, în favoarea indigoului sau a bleumarinului.

Dacă vrei să faci senzaţie pe străzile Chişinăului, îţi recomandăm să alegi o vestă supradimensionată structurată din denim, pe care să o porţi cu o centură.Silvia Ursu

Timopul Suplimentul Femeia

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.