Actualitate

Deputat PPDA: „Usatîi este mai periculos decât Dodon. Dacă Kremlinul îi va anula dosarele, poziția sa anti-Dodon se va schimba în câteva secunde”

Renato Usatîi este în acest moment mai periculos pentru Republica Moldova chiar și decât Igor Dodon. Afirmația îi aparține deputatului Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Dinu Plîngău, făcută într-un live pe pagina sa de facebook. Potrivit acestuia, alegerile parlamentare anticipate nu vor rezolva neapărat criza politică.

Dinu Plîngău susține că dacă în viitorul Parlament va ajunge și Renato Usatîi, atunci acesta va acționa așa cum i se va dicta de la Moscova.

În prezent, din punctul meu de vedere Usatîi este mai periculos pentru Republica Moldova chiar și decât Dodon. Acest individ are toate afacerile în Rusia. Prietenii săi sunt în Rusia. Toată viața sa este în Rusia. Dacă Kremlinul îi va anula dosarele, poziția sa anti-Dodon se va schimba în câteva secunde”, a declarat Plîngău.

Mia mult, tânărul deputat este de părerea că:

„Dacă cei de dreapta consideră că vor primi voturile lui în privința susținerii unui Guvern proeuropean, Usatîi va pune condiții foarte dure, inclusiv privind statutul limbii ruse și alte chestii periculoase pentru stat”, a mai spus deputatul.

 https://www.facebook.com/watch/DinuPlingau.DA/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *