Politică

Deputații se contrazic privind rezultatele obținute în anul 2013

Deputatul Partidului Comuniştilor, Artur Reşetnicov, spune că împreună cu comuniştii au avut de pierdut mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Parlamentarul democrat, Dumitru Diacov, consideră că partidele de la putere şi opoziţia trebuie să găsească subiecte care să le unifice forţele şisă nu se mai hărţuiască reciproc.

Valeriu Streleţ a menţionat că în 2013 economia Moldovei s-a majorat, ţara a parafat Acordul de Asociere cu UE şi a fost depăşită criza politică, astfel fiind asigurată stabilitatea ţării. Pe când comuniştii făceau tot posibilul pentru a provoca alegeri anticipate, puterea vota proiecte de legi necesare pentru ţară, a spus parlamentarul liberal-democrat.

Artur Reşetnicov, deputat comunist, afirmă că împreună cu Partidul Comuniştilor au avut de pierdut şi câteva sute de mii de moldoveni.
Parlamentarul a spus că, în perioada cât actuala coaliţie este la guvernare, nu au fost create locuri de muncă noi, nu s-au majorat salariile şi pensiile, iar acordul parafat cu UE este doar în limba engleză, fără ca oamenii să-l înţeleagă.

Dumitru Diacov, deputat al Partidului Demcorat, a intervenit în schimbul de replici al colegilor săi din Parlament şi a spus că opoziţia trebuie să recunoască şi reuşitele partidelor de la guvernare, să-şi consolideze puterile împreună cu partidele de la guvernare spre binele ţării.

La 13 ianuarie deputaţii au revenit din vacanţă şi au început munca în comisiile Parlamentului. La începutul lunii februarie, va începe sesiunea de primăvară-vară a legislativului.

sursa: ipn

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *