Moldova

Deputatul Eugen Tomac are un birou parlamentar la Chișinău

La eveniment au participat Elena Băsescu, europarlamentar din partea României, ambasadorul român la Chișinău, Excelența sa, Marius Lazurca, primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu ș.a. 
În discursul ei, Elena Băsescu a declarat următoarele: „Mă bucur să mă aflu din nou la Chișinău. Politicienii de la Chișinău nu trebuie să educă opțiunea europeană spre un proiect cu eșec. Populația Republicii Moldova are nevoie de un proiect european”.

La rândul său, Euigen Tomac i-a asigurat pe cei prezenți, cetățeni ai R. Moldova , că va face tot posibilul pentru a-i susține pe cei care își doresc să fie în familia europeană cu actele în regulă. Potrivit lui, Eugen Tomac, ales și de cei din stânga Prutului în Camera Deputaților, că la Chișinău se va afla o dată în zece zile, pentru a soluționa problemele basarabenilor, care dețin cetățenia română și a celor care aspiră la ea.

Biroul parlamentar, aflat pe strada 31 August 1989, funcționează zilnic, vizitatorii fiind asistați de către consilierii deputatului din Parlamentul României.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *