ActualitateROMÂNIA

Deputatul Ionuț Stroe, ales președinte al PNL Sector 4

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a fost ales luni seara preşedintele organizaţiei PNL Sector 4, cu votul a 734 de delegaţi. Stroe le-a transmis membrilor organizaţiei că rezultatele nu sunt doar ale unui om, ci ale unei întregi organizaţii şi este nevoie să lucreze împreună, pentru a câştiga împreună.

Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 4 a decis în urma votului exprimat să îl valideze pe Ionuţ Stroe pentru mandatul de preşedinte al PNL Sector 4, anunţă filiala într-un comunicat oficial.

Preşedintele PNL sector 4 a precizat în faţa membrilor organizaţiei că rezultatele nu sunt doar ale unui om, ci ale unei întregi organizaţii şi este nevoie să lucreze împreună, pentru a câştiga împreună.

“Trebuie să înţelegem că munca este cea care ne va aduce întotdeauna rezultate. Când vorbim de muncă, vorbim şi de rezultate. Rezultatele nu sunt ale unui om, ale unor oameni, ci sunt ale întregii organizaţii. Nu vă aşteptaţi ca cei pe care-i alegeţi astăzi să muncească pentru voi, ci să muncească alături de voi. Avem nevoie de aceste valori, de o organizaţie matură. Vă cer să muncim împreună şi să câştigăm împreună”, a transmis Ionuţ Stroe, după vot.

În cadrul reuniunii a fost ales şi Biroul Politic al Organizaţiei. Ionuţ Stroe a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Sector 4 in octombrie 2023, mai precizează filiala liberală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *