Moldova

Deputatul Iurie Reniță îl acuză pe Mihai Popșoi că ar fi „dodonist”

„Aflu cu multă stupoare, din surse PSRM, că dodonistul „nostru” este inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană pentru a treia oară consecutiv, prin neparticiparea lui și a deputaților socialiști la ședințele săptămânale”, scrie acesta într-o postare pe Facebook.

Deputatul PPDA a explicat de ce colegul său de bloc obstrucționează activitatea Comisiei pe care încă o conduce. „Motivul obstrucționării este unul incredibil: cum de am „îndrăznit” să fac publică informația despre finanțarea PSRM și a campaniei prezidențiale a lui Igor Dodon din offshore-urile din Bahamas? De asemenea, de ce am depus un demers la Procuratura Generală pe faptul spălării banilor, fiind vizată activitatea întreprinderii „Exclusiv Media SRL, condusă de deputatul socialist Corneliu Furculiță, care este consătean cu Igor Dodon și una dintre cele mai apropiate și de încredere persoane ale șefului statului”.

Potrivit lui Reniță, cazul evocat este cel mai concludent argument că nu ar fi exagerat deloc când a afirmat că „în cadrul blocului „ACUM” sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon”.

„Aceștia reprezentă un pericol politic mult mai mare decât însăși deputații socialiști, cu care, în funcție de subiecte și circumstanțe, mai poți discuta sau dialoga. Mă veți întreba despre cine e vorba? L-a identificat recent presa, acesta fiind implicat în mai multe activități similare, mai ales pe filiera rusească”, a conchis Reniță.

https://www.ziarulnational.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *