Actualitate

Deschiderea punctului de control comun MOLDO – ROMÂN la Galați, o inițiativă a ministrului Jizdan și ministrei Carmen Dan din România

Declarația a fost făcută de Jizdan în cadrul unui interviu realizat de Moldpres. Totodată, acesta a subliniat că ține o legătură strânsă cu omologul său din România, discutând prin intermediul telefonului.

„M-am văzut cu ministrul de Interne a României, Carmen Dan, în cadrul întrevederii bilaterale a cabinetelor de miniștri. Din start am avut un dialog foarte productiv, ulterior am comunicat prin intermediul telefonului. Există o inițiativă a noastră de a avea un punct de control comun la Galați. Sunt niște întrebări la care nu avem un răspuns definitiv până acum, dar cu certitudine există dorința noastră de a avansa pe aceste probleme”, a declarat Alexandru Jizdan.

Mai mult, ministrul de Interne a menționat că intenționează să se vadă cu omologii săi din România și Ucraina într-un format trilateral.

„Noi ne-am asumat această iniiativă și finalizare a acestei acțiuni. Sper că în viitorul apropiat noi vom avea această întrevedere”, a subliniat Jizdan.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *