Femeia

Descifrează secretele iubirii

Nu te preface că ai aceleaşi hobby-uri ca el. Adevăratele tale pasiuni vor ieşi în curând la iveală. Dar, pentru a cunoaşte lucruri noi, lasă-l să te înveţe despre pasiunile lui, fie pescuit, fotografie sau fotbal.

Ascultă ceea ce spun prietenii şi familia lui despre el. Comentarii ca: „Niciodată nu ieşea doar cu o fată înainte să te cunoască” sunt de nepreţuit!

Dacă vrei să aveţi o discuţie despre relaţia voastră, nu o începe când vine seara obosit de la serviciu. Mai bine, iniţiaz-o în timp ce vă plimbaţi. Această activitate scade stresul care creşte când el este nevoit să vorbească despre sentimentele lui.

Dezvoltă-ţi abilitatea de a vedea lucrurile şi din perspectiva lui, nu doar din a ta. Încearcă să-i respecţi punctul de vedere, iar el va face la fel.

Strecoară reproşul între două complimente: „Eşti foarte bun la convins clienţii, dar aş vrea să dai un telefon dacă o să ratezi cina din cauza întâlnirii. Ador să-mi petrec seara cu tine şi vreau să ştiu când va începe”.

Ştiu că-ţi plac surprizele, dar mai bine spune-i direct ce cadou ai vrea de ziua ta sau la ce restaurant ai vrea să mergi. Bărbaţii nu observă indiciile subtile.

Nu uita să-l săruţi. Un sărut de zece secunde fără vreun motiv special vă face să vă regăsiţi buna dispoziţie. Şi nu uita nici de îmbrăţişări. Bărbaţii au mai puţină oxitocină, substanţa de „apropiere” din creier, dar nivelul poate fi ridicat cu atingeri subtile.

Dacă trupul tău s-a schimbat de când v-aţi întâlnit, te rog, nu aduce vorba de asta! Bărbaţii observă rareori detalii ca celulita.

Nu lăsa baltă pe toată lumea ca să fii cu iubitul tău 24 de ore din 24. Distanţa poate face foarte mult bine relaţiei.

Mulţumeşte-i mereu pentru micile favoruri. Aprecierea face ca faptele bune să continue.

Dacă te îndoieşti că te simţi bine cu el, întreabă-te: „Petrec atât de mult timp salvând această relaţie, încât am neglijat idealurile pe care le aveam înainte să ne întâlnim?”. În caz că răspunsul e nu, rămâi cu el şi reevaluează peste şase luni.

Iubirea nu învinge orice. Unele incompatibilităţi pur şi simplu nu vor dispărea, indiferent cât o să vă străduiţi.

Nu-ţi compara relaţia cu cea a altor cupluri. Toate (chiar şi cele care par perfecte) au şi probleme.

(S. U.)

Timpul. Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *