Social

Descoperire macabră în raionul Fălești. Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul unui iaz. Ce spune poliția

Un bărbat din raionul Fălești a fost omorât de amicul de pahar. Crima a fost descoperită joi dimineața, 29 septembrie, de către o locuitoare a satului Șoltoaia, raionul Făleşti. Aceasta a observat pe malul iazului din sat, cadavrul unui bărbat cu semne vizibile de moarte violentă. Ulterior, s-a dovedit că este un bărbat în vârstă de 44 de ani, transmite Nordnews.

„Acesta, împreună cu un prieten de-al său de 55 de ani, au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. În timpul altercațiilor bărbatul de 55 de ani și-ar fi lovit amicul de pahar cu pumnii și picioarele, iar în rezultatul loviturilor acesta a decedat”, au comunicat oamenii legii.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru examinare medico-legală, iar suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Conform legii, individul riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *