Moldova

Destrămarea PLDM continuă. Un vicepreședinte a părăsit formațiunea

Pe o reţea de socializare, politicianul şi-a motivat decizia prin faptul că, în ultimul timp, din organizaţiile teritoriale ale PLDM au plecat mai mulţi oameni de valoare, care l-au propus pe lista electorală.

„Stimați prieteni, colegi… În acestă perioadă de criză, prin care trece Partidul Liberal Democrat din Moldova, am încercat cu toții împreună să găsim soluții, dar cu părere de rău, trenul deja a plecat, de aceea mă retrag din rândurile partidului, în care am muncit circa 9 ani. Fac acest pas și din motivul că au plecat colegii buni și de calitate din organizațiile teritoriale, cu care am activat împreună toți acești ani și care m-au înaintat pe lista de deputați din partea PLDM. În continuare voi fi deputat neafiliat politic (independent). În speranța că voi fi înțeles corect, doresc tuturor colegilor realizări frumoase în continuare…”, a anunțat Octavian Grama. 

Octavian Grama a fost unul dintre cei cinci vicepreședinți ai formațiunii. Fără el fracţiunea Partidului Liberal Democrat are acum 11 deputaţi, din cei 23 aleşi la alegerile parlamentare din 2014.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *