Social

Detalii despre autobuzul cu moldoveni care a ars în Austria: Cui aparține

Autocarul plin cu moldoveni și români care a ars în Austria, în timp ce se întorcea în Republica Moldova din Spania, ar aparține unui bărbat din Bălți.

Informația a fost oferită pentru News Maker de reprezentanții companiei de transport din România, Aliseb Tours, numele căreia este inscripționat pe autocarul făcut scrum. Compania neagă că ar avea în proprietate acest autocar și spune că l-a vândut unui moldovean încă în 2020, transmite Știri.md.

„Autocarul nu este proprietatea Aliseb Tours România. Acesta este vândut din anul 2020 către Ababii Roman din Bălți, Republica Moldova. A fost radiat de pe firma noastră și înscris pe firma administrată de Ababii Roman, cu sediul la Iași. Nu avem noi nicio implicare cu privire la acel autocar”, au declarat reprezentanții companiei de transport.

Vă amintim că un autobuz cu numere de înmatriculare românești, la bordul căruia se aflau 60 de persoane, cetățeni moldoveni și români, a luat foc pe autostrada de centură a Vienei – A21, în direcția Vösendorf. Acesta se îndrepta din Spania spre România și Republica Moldova. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Un martor ocular a declarat că pasagerii autocarului au rămas într-o benzinărie, în așteptarea ajutorului. Din fericire, focul nu a făcut victime, însă au fost deteriorate mai multe bagaje. Autobuzul a ars complet, transmite Newsmaker.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *