Actualitate

Detalii noi cu privire la descinderile din zece orașe din țară. Mai multe persoane au fost reținute, inclusiv șefi de autogări

Până la această oră, 10 persoane au fost reţinute, printre care şefii unor filiale ale ÎS Gările şi staţiile auto din ţară, dar şi dispeceri, controlori şi alţi responsabili de verificarea transportului naţional şi internaţional.

Mai mulţi angajaţi urmează să fie escortaţi la sediul CNA pentru audieri suplimentare, după finalizarea percheziţiilor. Operaţiunea continuă.

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii anticorupție efectuează în această dimineață mai multe percheziții în gările și stațiile auto din toată țara.

Contactată de Deschide.MD, ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi a declarat că: „CNA şi procurorii anticorupţie desfăşoară acţiuni de urmărire penală în cadrul mai multor dosare, pornite pe fapte de corupţie, comise de către un grup de angajaţi ai Întreprinderii de stat Gările şi Staţiile Auto. Acum, au loc percheziţii în câteva oraşe din ţară, la circa 50 de adrese, inclusiv în Chişinău. Acţiunile ofiţerilor CNA vizează atât şefi ai filialelor teritoriale, cât şi angajaţi de diferite nivele. Cu amănunte, vom reveni la finalul operaţiunii."

Sursa: deschide.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *