Actualitate

Detalii noi despre ATACUL TERORIST din Franța: Bărbatul care a luat ostatici a fost omorât

Update 14:50: Toți ostaticii au fost eliberați, scrie Reuters. Totodată, un polițist neînarmat a fost împușcat de un individ care a deschis focul în orașul Carcassonne, aflat chiar lângă Trèbes. Polițistul rănit se afla întâmplător la fața locului, împreună cu alți trei colegi. Potrivit martorilor, individul care l-a împușcat a încercat inițial să îi lovească cu mașina.

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un supermarket din orăşelul francez Trebes, a anunţat, Ministerul francez de Interne, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters. 

Potrivit ziarului La Dépêche du Midi, atacatorul a intrat în supermarket, unde a deschis focul asupra unui ofiţer de securitate, iar ulterior a luat mai mulţi ostatici.

Forţele speciale de Poliţie au ajuns la supermarketul ”Super U”. Potrivit autorităţilor, atacatorul pretinde că este membru al reţelei teroriste Stat Islamic. 

Primul ministru francez Édouard Philippe a declarat că situația este „gravă”. Presa locală scrie că două persoane au fost ucise, dar autoritățile încă nu au confirmat acest lucru.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *