Social

Detalii șocante despre cum doi frați din Bălți și-au omorât amicul de pahar: I-au aplicat în jur de 18-20 de lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni, inclusiv în cap, apoi l-au strangulat

Doi frați de gemeni, în vârstă de 30 de ani, originari din mun.Bălți, sunt învinuiți de omor intenționat săvârșit asupra unei persoane. Procurorii din Bălți anunță că au trimis în instanța de judecată cauza penală.

„Cei doi frați sunt acuzați că în noaptea de 18 mai 2022, în timp ce se aflau la domiciliul lor din mun. Bălți, fiind împreună cu victima, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 28 ani și care se afla la ei în ospeție, între aceștia a apărut un conflict spontan, iar cei doi învinuiți profitând de starea de ebrietate a victimei, i-au aplicat în jur de 18-20 lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni ale corpului, inclusiv și în regiunea capului”.

În timp ce victima zăcea la podea, unul dintre învinuiți s-a așezat deasupra victimei și l-a strangulat, transmite Realitatea.md.

„În scopul ascunderii omorului au plasat trupul neînsuflețit al victimei pe o pătură, pe care l-au transportat într-o construcție părăsită din preajma unui bloc locativ din mun. Bălți, care ulterior a doua zi a fost depistat de către localnici”, se mai menționează în nota informativă a PG.

Ulterior, cei doi învinuiți au fost identificați și reținuți în aceiași zi, apoi au fost plasați în arest preventiv, unde continuă să se afle și în acest moment.

Astfel, în procesul de audiere, cei doi și-au recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *