Fotbal

Deznodământ dramatic în Supercupa României: CFR – Unirea 4-2 (la penaltyuri)

În pregătiri pentru primele meciuri din turneul Ligii Campionilor Europeni la fotbal, atât CFR Cluj, precum şi Unirea Urziceni, au abordat partida de duminică precum un test pentru verificarea nivelului de joc al formaţiilor, dar şi pentru integrarea noilor achiziţii în loturile cluburilor.
Primele minute ale meciului au scos în evidenţă o sete ofensivă a “feroviarilor” şi o formă de zile mari a portarului advers, lituanianul Arlauskis, ultimul remarcându-se prin două save-uri cu efect la şuturile expediate de Kivuvu şi Vjelanovic. Goalkeaperul Baltic însă, nu a mai putut să-şi salveze echipa de la un gol, în minutul 13, când aceeaşi nouă achiziţie a ardelenilor, Kivuvu a reuşit să de deschidă tabela. Până la finele primei reprise, ocazii periculoase nu au mai fost, deşi CFR a dominat ostilităţile în teren.
Mitanul second a început foarte prost pentru CFR, din “înger”, Kivuvu s-a transformat în “demon”, trecându-şi din nou numele pe lista marcatorilor, de data aceasta printr-un… autogol.
Ulterior, protagonistele meciului nu au mai riscat şi, în aceste condiţii, meciul a fost transferat în prelungiri, iar mai târziu, şi la loteria loviturilor de departajare.
Apărătorul buturilor clujene nu a putut fi devansat în patru penalty-uri şi astfel, CFR Cluj obţine a doua Supercupă a României, consecutiv, însemnând şi primul trofeu al sezonului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *