CSI / Rusia

Dezvăluiri de pe frontul din estul Ucrainei: ”Separatiștii primesc tehnică militară, evident nu pentru a participa la paradă”

”Lumea lui Poroșenko sau a liderului militar ucrainean Mujenko. Nu știu ce titlu să îi dau. Opâtnoe (Donețk). Sună ofițerul pe care îl cunosc personal. Ofițerul, venit din Crimeea care a păstrat taina jurământului și fidelitatea către poporul ucrainean:

– George! Suntem într-o situație jalnică. Armistițiu, pe naiba. Toată tehnica a fost luată. Artileria a fost retrasă. A venit comandantul șef și personal a confiscat rezervele ascunse, păstrate de noi pentru orice eventualitate.

Acum pe urmele noastre sunt tancurile separatiste, la circa 300-400 metri și ne atacă pozițiile. Dar noi nu avem armament pentru a riposta. La început am crezut că separatiștii se vor retrage iar noi îi vom încercui. Dar de unde! Nu avem arme pentru a ne apăra!

Aceeași situație persistă și în Mariupol. Cineva spunea:

-Cine să știe ce se petrece? Militarii din linia din față au rămas doar cu lansatoare de grenade. Dacă separatiștii vor încerca să lupte din nou cu tehnică (rezervele cărora sunt împrospătate zilnic), noi nu avem resurse pentru a respinge atacurile.

Ei aduc și aduc tehnică militară (evident nu pentru a participa la paradă) iar noi le-am confiscat tot armamentul soldaților ucraineni”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *