ActualitateExterne

Dezvăluiri șocante despre devastarea casei unui prieten, după aproape 70 de ani

Russ Tamblyn, în vârstă de 89 de ani, un actor american, a dezvăluit în memoriile sale un episod din 1957, în care Elvis Presley a locuit temporar în reședința sa din Malibu. Deși i s-a promis că va fi o ședere pașnică, la revenirea sa, a găsit casa în dezordine, cu mâncare răspândită pe jos, pahare sparte și gunoi împrăștiat peste tot. Presley a recunoscut incidentul și a suportat cheltuielile reparațiilor, conform raportului revistei People, potrivit libertatea.ro

Actorul, cunoscut în special pentru interpretările sale din filme precum “Șapte mirese pentru șapte frați” (1954) și “West Side Story” (1961), a relatat că l-a întâlnit pe Elvis Presley înainte ca acesta să filmeze “Jailhouse Rock” în 1957. Tamblyn i-a oferit lui Presley oportunitatea de a rămâne în casa sa pentru o “pauză liniștită” în timp ce era plecat din oraș pentru filmări.

Tamblyn era conștient că Presley era însoțit de un grup numeros, dar „cu siguranță nu se aștepta la haosul pe care l-a provocat” pe terenul său din Malibu, California.

„Casa mea s-a transformat într-un dezastru total. Erau sendvișuri cu unt de arahide și banane pe jumătate mâncate lăsate cam peste tot, chiar și în interiorul așternuturilor din pat și în sertarele noptierelor”, a rememorat el.

„Din cele peste 24 de pahare pe care le țineam într-un dulap din bucătărie, mai rămăseseră doar două. Erau multe cioburi sparte împrăștiate pe podea, împreună cu grămezi de gunoi. Era așa o mizerie încât a trebuit să folosesc o greblă, înainte să vin cu mătura”, a adăugat actorul.

Atunci când l-a întrebat pe Elvis cum a fost posibil un astfel de dezastru, regele Rock’n’Roll, care avea doar 22 de ani, și-a asumat imediat responsabilitatea: “A cerut mii de scuze și a recunoscut că lucrurile au scăpat puțin de sub control. A solicitat managerului său, colonelului Tom Parker, să-mi trimită un cec pentru a acoperi pagubele.”

Născut pe 8 ianuarie 1935, Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani, pe 16 august 1977, în casa sa, Graceland. Cauza decesului a fost un atac de cord, atribuit excesului de medicamente din ultimii ani ai vieții sale.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *