Politică

Diacov: “PLDM-ul a fost printre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie şi a alungat acasă democraţii din piaţă”

Cel puţin aşa susţine preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisunii "Puterea a patra", de la N4.

"Domnul Alexandru Tănase a fost în piaţă, a fost printre persoanele care au organizat acele manifestaţii, într-un fel sau altul, Partidul Liberal Democrat. El trebuie să cunoască mai bine decât noi ce s-a întâmplat acolo. Eu am fost în piaţă, dar nu am fost organizator”, a declarat democratul.

În acest context, Dumitru Diacov a spus că membrii PD, care au fost trimişi în piaţă pentru a vedea situaţia, au fost alungaţi.

"Am trimis în piaţă trei oameni din partid, dar ei au fost alungaţi de organizatori. Li s-a spus: duceţi-vă de aici, căci noi aici suntem responsabili", a conchis preşedintele de onoare al PD.

Totodată, demnitarul a menţionat că politicienii niciodată nu vor spune ceea ce a fost acolo în realitate. "Oamenii politici sunt tentaţi să deplaseze puţin accentele şi să prezinte lucrurile din punctul de vedere al partidului pe care îl reprezintă", a punctat acesta.
 
via publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *