Sănătate

(DIETĂ) Cum arată un meniu pentru detoxifiere

Recomandare de meniu pentru detoxifiere oferită de specialist:

Ora 09:00 – Tonic alcalinizant din iarbă de grâu şi vlăstari.
Sucul de iarbă de grâu conţine 70% clorofilă, nutrienţi, vitamine şi enzime. Este recomandat să obţii sucul prin presare la rece, deoarece astfel nutrienţii săi rămân intacţi.

Ora 11:00 – Budincă energizantă cu chia, lapte vegetal şi fructe.
Se lasă seminţele de chia la înmuiat în lapte vegetal până când acestea formează o pastă uşor gelatinoasă. O poţi orna cu fructele tale preferate.

Ora 13:00 – Smoothie verde asezonat cu superalimente.
Pune într-un blender banană, pudră de chlorella, pudră de spirulină, seminţe de in măcinate şi apă plată. Se amestecă până când obţii o băutură cremoasă.

Ora 15:00 – Supă crudă îmbogăţită cu superalimente şi servită cu biscuiţi din seminţe. Poţi să foloseşti avocado cremos pentru a prepara o supă crudă care să aibă o textură perfectă.

Mazărea congelată, castraveţii, spirulina/chlorella şi ierburile aromatice sunt ingrediente perfecte pentru a face o supă crudă cu ajutorul unui blender.

Ora 17:00 – Salată multicoloră din legume, seminţe şi vlăstari, toate într-un dressing special din nuci caju
Amestecă legume, rădăcinoase, verdeţuri şi vlăstari pentru a obţine o salată detoxifiantă pe care o poţi asezona cu un sos din nuci caju preparat în blender cu puţină apă, pastă de susan, sare şi zeamă de lămâie.

Ora 18:00 – Digestiv natural din rădăcini
Foloseşte un storcător pentru a obţine un suc delicios din rădăcinoase, precum morcovii, ţelina, păstrârnacul şi pătrunjelul.

Ora 20:00 – Suc verde din legume stors prin presare la rece.
Poţi să obţii un suc verde folosind un storcător de calitate şi ingrediente precum: spanacul, pătrunjelul, pulbere de spirulină/chlorella, lămâie, ghimbir, castraveţi, ţelină apio, mere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *