ROMÂNIA

Din cauza ninsorilor puternice, mai multe curse ariene din Iași și București, anulate sau reținute

Din cauza ninsorilor puternice din România, mai multe curse aeriene au suferit schimbări de program, altele chiar au fost anulate.

La Iași, mai multe drumuri au fost blocate, iar autoritățile Aeroportului au anunțat că mai multe zboruri au fost anulate sau au pornit cu întârzieri. De asemenea, au fost anulate zborurile cu destinațiile: Roma, Veneția și Memmingen. Au decolat cu întârzieri și aeronavele, care efectuau zboruri spre: Paris, Londra, Barcelona.

Menționăm că este preconizată să sufere întârzieri de program și cursa cu destinația Madrid.

La Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, București, au fost înregistrate mai multe întârzieri de zboruri. Este vorba despre decolări de la București cu următoarele destinații: Eindhoven, Paris, Tenerife, Frankfurt, Hamburg, Londra, Varșovia, Leeds (Anglia).

Menționăm, că pe teritoriul României este emisă o avertizare de Coduri Galben și Portocaliu, cu intensificări de vânt, ninsori puternice. În județele Botoșani, Iași, Vaslui și zona joasă a județelor Suceava, Neamț și Bacău, se atestă ninsori abundente, viscol și strat consistent de zăpadă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *