Fotbal

DINAMO-STEAUA 2-1/ Două penalty-uri norocoase

Marele derby al Ligii 1 a început sub prisma violenţelor incredibile ce au precedat partida, care s-au mutat şi pe terenul de joc.

Senegalezul Ousmane N’Doye trebuia să părăsească terenul după doar 7 minute, însă Marius Avram nu i-a acordat cel de-al doilea cartonaş galben. A fost doar prima greşeală pe care Avram a comis-o în meciul din Ştefan cel Mare.

Dinamovişii au avut prima şansă de gol a meciului, în minutul 10, la şutul excelent scos de Tătăruşanu în corner, iar steliştii au răspuns cinci minute mai târziu, cu o lovitură de cap a lui Bilaşco, puţin pe lângă vinclu.

În cele din urmă, steliştii au deschis scorul în minutul 23, cu o reluare a lui Bogdan Stancu din pasa lui Banel Nicoliţă, spre bucuria celor 676 de suporteri din Ghencea prezenţi în tribune.

Steliştii nu au ştiut cum să gestioneze avantajul obţinut şi au reuşit contraperformanţa să primească două goluri în doar cinci minute, din lovituri de la 11 metri.

Mai întâi, Apostol a comis un henţ în minutul 30, iar Adrian Cristea a înscris fără probleme, pentru ca cinci minute mai târziu Tătăruşanu să-i permită lui Marius Niculae să înscrie primul său gol în derby.

În prelungirile primei reprize, steliştii puteau egala, însă Marius Avram nu le-a acordat un penalty după o ţinere asupra lui Ricardo Gomes.

Steliştii au atacat în zadar în mitanul secund, deoarece zidul defensivei dinamoviste a fost de netrecut.

S-a terminat 2-1 pentru Dinamo, iar steliştii rămân fără victorie în Ştefan cel Mare pentru al şaselea an consecutiv.

Sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *