Social

Direcţia supraveghere armament și activități licențiate a INSP și-a schimbat sediul

Inspectoratul General al Poliției informează că Direcţia supraveghere armament și activități licențiate a INSP și-a schimbat sediul pe strada Doina 102 din Capitală, scrie Realitatea.md.

„În context, recepționarea cererilor și eliberarea actelor pentru persoanele fizice (candidați și posesori de arme cu țeavă ghintuită) precum și pentru persoanele juridice, care solicită eliberarea actelor permisive pentru efectuarea operațiunilor cu arme și muniții, se depun în bir. 109, de marţi până vineri, de la ora 11:00 până la ora 12:00 şi de la ora 14:00 până la ora 16:00 pe adresa menționată”, spun responsabilii.

De asemenea, pentru candidații și posesorii de arme cu ţeavă lisă, cu bile de cauciuc, arme pneumatice, cu gaz, de semnalizare și utilitare, se recepționează la Inspectoratul teritorial de poliție în a cărui rază de competenţă teritorială îşi are domiciliul solicitantul, în fiecare zi de marţi şi joi de la ora 14:00 până la ora 16:00 şi în fiecare zi de miercuri şi vineri în intervalul 09:00 – 12:00.

Totodată, responsabilii reamintesc că, odată cu lansarea Sistemul informațional automatizat „Registrul de stat al armelor” serviciile privind armele și evidența acestora au devenit mai accesibile.

Deschideți pagina web e-arme.igp.gov.md, utilizând semnătura electronică și urmând pașii conform cerințelor impuse în acest sens.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *