Social

Directoarea generală adjunctă a APP și-a dat demisia

Directoarea generală adjunctă a Agenției Proprietății Publice (APP), Mariana Pânzaru, și-a dat demisia. Marți, 28 februarie, cabinetul de miniștri a aprobat cererea de demisie a acesteia.

„(…) Se propune încetarea raporturilor de serviciu ale doamnei Mariana Pânzaru din funcția de director general adjunct al Agenției Proprietății Publice din 1 martie, în baza cererii de demisie”, a declarat directorul APP, Alexandru Musteață, relatează Ziarul de Gardă.

Mariana Pânzaru a fost numit în funcția de directoare adjunctă a APP la începutul lunii februarie 2022, fiind responsabilă de administrarea bunurilor proprietate publică şi evidența patrimoniului public.

Conform APP, Mariana Pânzaru este licențiată în economie, deține diplomă de master în științe economice și are o experiență profesională de peste 15 ani în sectorul public, dar și în cel privat.

Anterior, a fost antrenată și a condus misiuni de audit și de evaluare a performanțelor în sfera administrării bunurilor proprietate publică, inclusiv a fondului funciar și silvic de stat.

În perioada martie 2020 – februarie 2022, Pânzaru a deținut funcția de auditor public superior la Curtea de Conturi. În 2018 a activat în cadrul Fondului de Dezvoltare Durabilă Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *