Social

Directorul Departamentului european al FMI, vizită la Chișinău. Cu cine se va întâlni

În perioada 8-10 martie curent, directorul Departamentului european al Fondului Monetar Internațional (FMI), Alfred Kammer, va efectua o vizită la Chișinău.

Potrivit FMI, Alfred Kammer va avea întrevederi cu șefa statului Maia Sandu, prim-ministrul Dorin Recean, miniștrii responsabili de gestionarea economiei și sectorului energetic, dar și guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu, pentru a discuta la direct provocările cu care se confruntă Republica Moldova, transmite Ziarul Național.

Comunicatul FMI mai arată că Alfred Kammer își va exprima aprecierea față de „parteneriatul robust dintre FMI și Republica Moldova”.

Alfred Kammer este directorul Departamentului european al Fondului Monetar Internațional din august 2020. În această calitate, el superveghează activitatea FMI în Europa.

Anterior, Kammer a fost șef de cabinet în cadrul Biroului Directorului general al FMI, responsabil de consilierea directorului general în materie de aspecte strategice și operaționale, precum și de gestionarea activității operaționale la nivelul conducerii de vârf a FMI. Kammer a activat în calitate de reprezentant permanent al FMI în Rusia și are, de asemenea, experiență bogată de lucru cu state din Africa, Asia, Europa și Orientul Mijlociu, abordând o gamă largă de probleme de planificare strategică și de politici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *