Actualitate

Directorul „Moldova-Gaz” ar putea fi demis pentru că a adus oameni la mitingul Proeuropean, Moldova Gaz dezminte informațiile

Potrivit ziarului, faptul că administraţia Moldovagaz, ale cărei 50% din acţiuni aparţin Gazprom, le-a cerut anagajaţilor să meargă la miting, a deranjat Moscova, în special pe Rogozin, care intenţionează să obţină demiterea lui Gusev. 

“Moldovagaz niciodată nu a participat la mitinguri organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Avem o poziţie clară şi scopuri bine definite: nu ne interesează şi niociodată nu ne-au interesat mitingurile politice, indeferent de către cine sunt organizate”, anunţă un comunicat de presă al companiei. 

Amintim că, la mitingul Pro-Europa, organizat duminică, 3 noiembrie, au participat aproximativ 117 mii de oameni, se arată într-un comunicat al poliţiei. Inspectoratul General de Poliţie precizează că acţiunea a fost supravegheată de către 1.000 de oameni ai legii şi s-a desfăşurat fără încălcarea ordinii publice. 

Presa din întreaga lume a prezentat informaţii despre mitingul pro-european organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.
Organizatorii mitingului Pro-Europa susţin că la acţiune au participat oameni din toate raioanele ţării. Cei prezenţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale au votat, la final, o declaraţie în care evidenţiază că viitorul european al ţării nu poate fi schimbat. 

Update: „Moldovagaz” dezminte informaţiile apărute în presă privind implicarea intreprinderii şi a colaboratorilor săi în acţiunea de susţinere a integrării europene a Republicii Moldova care a avut loc pe 3 noiembrie 2013 la Chişinău, a declarat pentru presei, ofițerul de presă al Moldovagaz, Doina Deleu.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *