Politică

DNA a pus sechestru pe un apartament ce aparţine premierului român, Victor Ponta

"Ca urmare a finalizării raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză, la data de 19 august 2015, inculpatului Ponta Victor –Viorel i s-a înmânat un exemplar al expertizei și i s-a comunicat faptul că s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament aflat în proprietatea inculpatului, în vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit raportului de expertiză, prejudiciul produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută în sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei" se mai arată în comunicatul DNA.

Premierul Victor Ponta a fost astăzi din nou la DNA în legătură cu dosarul Turceni-Rovinari, în care este urmărit penal.

El a stat la în sediul instituţiei mai puţin de 15 minute şi a declarat că a fost informat despre rezultatele expertizei financiar-contabile făcută de experţi independenţi în acest caz.

"Mi s-a dat expertiza. Am plătit cu două mii de lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român. Vă mulţumesc", a mai spus Victor Ponta.

Apărarea considera că expertiza poate dovedi că infracţiunile economice de care este acuzat primul ministru nu au susţinere.

Victor Ponta este urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care evaziune fiscală şi spălare de bani, fapte pe care le-ar fi comis în perioada când era avocat .

sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *