CSI / Rusia

Doar unul din patru ruși mai susține „operațiunea militară specială” a lui Putin în Ucraina, față de trei din patru în aprilie

Doar 25% din ruși susțin războiul. Sprijinul din partea opiniei publice ruse pentru războiul din Ucraina „scade substanţial”, a anunţat duminică Ministerul Apărării britanic în buletinul său informativ zilnic.

Doar 25% din ruși susțin războiul

„Cu Rusia improbabil să obţină succese majore pe câmpul de luptă în următoarele câteva luni, menţinerea unei aprobări chiar tacite a războiului, în rândul populaţiei, va fi probabil tot mai dificilă pentru Kremlin”, a explicat ministerul citat, relatează Defapt.

„Datele arată că 55% dintre ruşi sunt favorabili tratativelor de pace cu Ucraina, doar 25% afirmând că sprijină continuarea conflictului”, a adăugat Ministerul Apărării de la Londra, care citează media ruse.

La începutul războiului, în jur de 80% dintre ruşi susţineau ceea ce Kremlinul numeşte „operaţiune militară specială” în Ucraina.

De la începutul războiului din Ucraina, Ministerul Apărării britanic publică date ce au drept scop să contracareze informaţiile difuzate de Rusia legate de conflict.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Din pacate aceasta opinie s-a generalizat dupa ce au inceput sa primeasca acasa biletele cu dunga neagra!
    Pacat ca au murit atatia tineri degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *