Actualitate

DOC/ Călătoria cu transportul public s-ar putea scumpi. CMC i-a dat undă verde primarului să decidă cu cât se va majora tariful

Astăzi, 13 iunie, Consilierii municipali au aprobat ca bază metodologia de calculare a tarifelor pentru călătoria în transportul public din Chișinău. Pentru aprobarea proiectului au votat 32 de consilieri. „Se pune în sarcina Primarului General al municipiului Chișinău de a stabili valoarea de referință pentru calcularea tarifului de călătorie cu troleibuzul și autobuzul și de a aproba tarifele pentru călătorie în transportul public din Chișinău”, se arată în document.

„Prin acest proiect de decizie noi delegăm primarului general ca el să ajusteze tariful la transportul public? Noi dăm toată puterea primarului prin acest vot”, a spus consiliera PAS, Zinaida Popa.

Șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache, a declarat că nu se aprobă tarifele de călătorie, ci Metodologia de stabilire a tarifelor pentru călătoria în transportul public.

 

Sursa: Unimedia.info


1 comentariu

  1. Erată:
    ”Consilierii municipali au dat undă verde” == ”Consilierii municipali soțio_pați au dat undă verde lui Ivan Cia_Iban să-și bată joc de chișinăuneni și să provoace proteste”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.