Social

DOC/ De la 1 septembrie, călătoriile cu transportul public din Ungheni se scumpesc

De la 1 septembrie, călătoriile cu transportul public din Ungheni se scumpesc. Cei care vor călători interurban vor achita 6 lei. Astfel de decizie a fost aprobată de Consiliul Municipal Ungheni, transmite Expresul.md.

Potrivit documentului, motivul scumpirii este un demers a doi operatori de servicii de transport urban de călători din Ungheni către Consiliului Municipal Ungheni pentru ajustarea tarifelor din cauza majorării prețurilor la carburanți.

Menționăm că de plată vor fi scutiți copiii cu vârstă școlară din familii social-vulnerabile în baza datelor prezentate de conducătorii instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni.

De asemenea, tot în acest document este stipulat că Рrimăriа municipiului Ungheni se angajează să identifice mijloace financiare pentru anul 2022 și va preconiza în bugetul local рentru anul 2023 mijloace financiare реntru procurarea аbоnаmеntеlоr de călătorii ре rutele de transport auto ре teritoriul municipiului Ungheni, соnfоrm listelor prezentate de conducătorii instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni, potrivit sursei citate.

Vă amintim că la data de 14 martie, tariful la călătoriile în transportul public la Ungheni a fost majorat până la cinci lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *