PoliticăSocial

DOC. Decretele privind numirea lui Spînu, Perciun și Efros – semnate de președinta Sandu

Președintele Republicii Moldova a semnat decretele privind numirea lui Andrei Spînu, Dan Perciun și Adrian Efros. Documentele au fost publicate de Administrația Prezidențială.

Menționăm că luni, 17 iulie, cei trei miniștri desemnați au depus jurământul în prezența președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean.

Colonelul Adrian Efros este noul ministru de Interne, Andrei Spînu revine la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar deputatul Dan Perciun a devenit ministru al Educației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Uăi maldovî când ești consecvent în prostie sî chiamî cî ești molotoivan… Ci cautî uăi Spânu iar ministru??? Mai faci niști mișmașuri, mai un gaz di la sovietici, mai un curent mai scump di la tiraspol pi cari îl prezintă ca fiind mai ieftin… Băi pas, dovediți pas cu pas că sunteți niște impotenți de rit pobedisto-bolșevik, crescuți, hrăniți și educați cu cccp-ul în suflet șî cu steaua roșîi în cinci colțuri la căciulî… Vai de kuru vostru și a „națiunii civice moldovenești” pe care cu „mândrie” o reprezentați!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *