Social

DOC. Legea, încălcată chiar de autorități. Primăria Copceac, anchetată pentru lansarea focurilor de artificii în noaptea de Revelion

Poliția din Autonomia Găgăuză a deschis un dosar pe numele Primăriei satului Copceac pentru lansarea focurilor de artificii în noaptea de Revelion. Potrivit documentului postat pe pagina de Facebook a instituției vizate, oamenii legii au solicitat mai multe informații cu privire la organizarea evenimentului în cadrul căruia au fost lansate obiectele de pirotehnică, interzise în perioada stării de urgență, scrie Deschide.md.

Astfel, polițiștii vor să afle informații despre procurarea focurilor de artificii folosite de Primăria satului Copceac în noaptea dintre ani, organizatorul evenimentului și cine a fost responsabil de lansarea obiectelor pirotehnice.

De asemenea, oamenii legii au somat doi angajați ai primăriei să se prezinte în data de 9 ianuarie la interogări.

Vă amintim că la 20 decembrie, agenții economici specializați în comercializarea articolelor pirotehnice, dar și persoanelor care doresc să cumpere articole pirotehnice că, conform dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale este stabilit că, în perioada stării de urgență se interzice comercializarea și utilizarea articolelor pirotehnice, articolelor pirotehnice de divertisment, articolelor pirotehnice de scenă, bateriilor de petarde, bateriilor de petarde luminoase, petardelor și petardelor luminoase.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Uăi ia șii atent aicia uăi! Ioti cum aratî documenti oficiali ali „statului” impotent RâMa, de fapt gubernia RâMa. Dacă vrei sî agiungi în UE șî sî ai dezvoltari șî creștiri economicî iatî uăi soluția: cccp în stare pură!!!
    Nu numai document oficial în alfabet și limbă neoficială dar și adnotările de pe margine arată de fapt unde în cccp ne aflăm. Noaptea nopții minții!
    Pintru găgăujii „cei isteți” o urare ce o pricep cu siguranță: Hai sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *