Politică

DOC. Maia Sandu a semnat decretul privind desemnarea lui Dorin Recean drept candidat la funcția de prim-ministru

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind desemnarea lui Dorin Recean drept candidat la funcția de prim-ministru.

Astfel, în acest sens, în decurs de două săptămâni, Recean urmează să vină în Parlament cu programul de guvernare și echipa guvernamentală, scrie Deschide.md.

Dorin Recean, în vârstă de 48 de ani, este de specialitate economist. În perioada 2010-2012 acesta a deținut funcția de viceministru al Tehnologiilor Informațiilor și Comunicațiilor. Ulterior, în perioada 2012-2015 a deținut funcția de ministru de Interne.

Din luna februarie 2022, el este consilier prezidențial.

Vă amintim că prim-ministra Natalia Gavrilița și-a anunțat astăzi demisia, ceea ce a dus la căderea Guvernului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Acum se vede ce tip de colegă este actuala mironosiță. Calcă cu cinism în picioare orice om care a slujit-o. Demisia, lepră….

  2. Hmmm. Usor de zis “demisia lepra”. Nu stim ce dedesubturi au fost acolo. Pana una, alta eu am incredere in Mia Sandu, intrucat a facut mult mai multe pt Moldova decat toti ceilalti presedinti dinaintea ei la un loc. In primul rand a orientat Moldova catre intrarea in UE, ceea ce nimeni din predecesori nu a indraznit. Acesta e mare lucru, numai ca moldovenii, prosti, nu inteleg asta, pt ca sunt nostalgici dupa CCCP. De aceea zici “demisia lepra” doar daca nu intelegi sau esti pro-rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *