ActualitateSocial

DOC / Morgenstern, adus de fugarul Platon la Chișinău? Cine este organizatorul concertului din PMAN

Astăzi, pe site-ul primăriei Capitalei a apărut informația despre organizatorul manifestației de duminică, 19 iunie din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Este vorba despre activistul pro-rus Veaceslav Valico, singurul candidat independent de la alegerile parlamentare anticipate din iulie 2021, transmite Replicamedia.md.

Cererea privind „Desfășurarea evenimentului dedicat tinerilor Republicii Moldova” a fost depusă ieri, 14 iunie la Primărie, alstfel, urmează să se desfășoare între ora 15.00 și 22.00, la care sunt așteptați 20 de mii de persoane.

Veaceslav Valico este un controversat activist civic pro-rus din Chișinău. S-a înscris ca independent la alegerile parlamentare din 2021. Însă, la dezbateri, acesta a fost reprezentat de omul de afaceri fugar, Veaceslav Platon care venea de fiecare dată în studiourile televiziunilor. Asta după Platon a fost numit persoană de încredere din partea candidatului independent, Veaceslav Valico.

Atât Valico, cât și Platon care se află acum la Londra unde se ascunde de justiția din Republica Moldova, deocamdată nu au comentat organizarea concertului.

Amintim că ieri, 14 iunie, rapper-ul rus Alisher Morgenshtern anunța pe rețelele de socializare că este la Chișinău, iar pe 19 iunie, de ziua absolventului, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din inima capitalei.

De asemeena, în aceeași zi – pe 19 iunie, Partidul ȘOR a invitat, la ora 17:00, cetățenii „să iasă masiv în stradă, pentru a opri scumpirile”. Reprezentanții formațiunii au comunicat că, duminică, Partidul ȘOR nu este organizatorul niciunui concert.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *