Politică

DOC. O nouă ședință de judecată în dosarul „Kuliok”, la CSJ: Avocații socialistului au înaintat o cerere de recuzare a completului de judecată

Socialistul Igor Dodon este prezent luni, 16 ianuarie, la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), unde are loc o nouă ședință de judecată în dosarul denumit generic „Kuliok”, potrivit TV8.

Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că avocații lui au înaintat o cerere de recuzare a completului de judecată.

Vă amintim că potrivit acuzațiilor aduse lui Igor Dodon în dosarul „Kuliok”, acestuia i se incriminează că, urmărind promovarea intereselor lui Plahotniuc Vladimir și Iaralov Serghei, care au creat și conduceau o organizație criminală și care aveau interesul de a controla procesele politice, sociale și economice din Republica Moldova, precum și de a se eschiva de la răspundere penală în Federația Rusă, a pretins și a acceptat de la aceștia bani în sumă de la 600 000 până la 1 000 000 de dolari. 

Suma menționată era pretinsă de către socialistul Dodon pentru achitarea cheltuielilor curente ale partidului politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”(PSRM), inclusiv pentru achitarea salariilor angajaților aceluiași partid.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Evident, ultima jonglerie procedurală avocățe(le)ască! Transcomunistoidul socialistizat are dreptul la o ”instanță imparțială”, ca pe vremea când visa să rezolve toate problemele RM dând ”cu pumnul în masă”. Cea mai ipocrită fază mi se pare a fi referința la Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Dă bine! Se pare că ”pudelul” neputincios a năpârlit, are blană nouă… dar de lege tot nu scăpa. Hărțăgosul arogant și impasibil de altădată, taaare-i mic și amărât! De ce? ”De-atâta!” Iacașa: așa-i viața de cowboy, dai un pumn și primești doi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *