Actualitate

DOC/ Pretinsul minister al apărării din Transnistria convoacă toți bărbații „ la o întâlnire specială” de 90 de zile

Pretinsul minister al apărărării din regiunea transnistreană a anunţat mobilizarea bărbaţilor cu vârsta de la 18 la 55 de ani „la o întâlnire specială pentru suplinirea contingentului de menţinere a păcii”.

Într-o scrisoare a pretinsului minister al apărării de la Tiraspol către șefii administrațiilor locale din stânga Nistrului se precizează că scopul întâlnirii este „asigurarea în proporție de 100% a personalului contingentului de menținere a păcii din republica moldovenească transnistreană, precum și asigurarea locurilor de muncă pentru populația aptă de muncă a republicii”.

Totodată, în document se mai arată că la întâlnirea care va dura 90 de zile pot participa bărbați cu vârsta de până la 55 de ani, cărora li se garantează „alocație bănească și materială, cazare și masă”. Indemnizația bănească promisă cetățenilor neangajaţi în câmpul muncii începe de la 2800 ruble transnistrene.

Scrisoarea este datată cu 21 aprilie, înainte de declanșarea provocărilor cu explozii de pe teritoriul necontrolat de Chişinău.

Sursa: Anticoruptie.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Nu crisiep: ce-i di aparat la dansii, cand acolo stau si lucreaza eliberatorii si pacificatorii rusi de 30 de ani???

  2. Le trebhie carne de tun ce va fi macelarita cum va trece granita spre Odesa. Si dupa ce incepe atacul Odesei vor fi eliminati si de pe teritoriul Transnistriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *