Justiție

DOC. Ședința CSP programată pentru astăzi, contramandată pentru a doua oară consecutiv

Ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) programată pentru miercuri, 15 februarie, a fost contramandată din lipsă de cvorum, transmite Ziarul de Gardă.

„(…) Nici astăzi nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru a declara această ședință deliberativă. Respectiv, din nou această ședință va fi amânată. Sunt în imposibilitatea de a anunța o nouă dată pentru când se va desfășura ședința Consiliului Superior al Procurorilor, pentru că, dat fiind faptul că nu sunt prezenți membrii atât de drept, cât și din societatea civilă, suntem nevoiți de a consulta, iniția și agenda acestora pentru a fi numită o altă ședință a Consiliului Superior al Procurorilor… Urmează să anunțăm când va fi o ședință și sper că deja deliberativă (…)”, a declarat președinta CSP, Angela Motuzoc.

Potrivit agendei ședinței, care era programată pentru miercuri, 15 februarie, membrii CSP urmau să desemneze un adjunct al procurorului – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), precum și un adjunct al procurorului – șef al Procuraturii Anticorupție (PA).

De asemenea, CSP urma să desemneze reprezentanții din cadrul Consiliului în componența grupul de lucru, creat pe platforma Ministerului Justiției, pentru definitivarea proiectului de Lege privind evaluarea externă a judecătorilor și procurorilor.

 

Menționăm că ședința din 9 februarie, de asemenea, nu a avut loc din lipsă de cvorum.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *