Justiție

Șoferul automobilului care se face vinovat de producerea accidentului de pe Viaduct, în urma căruia o tânără a rămas fără picioare, va compărea pe banca acuzațiilor

Gheorghe Begu, șoferul automobilului care se face vinovat de producerea accidentului de pe Viaduct din Capitală, în urma căruia Marcela Paladi, o tânără de 25 de ani, a rămas fără picioare, va compărea pe banca acuzațiilor.

Dosarul în care Gheorghe Begu este cercetat pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” a fost repartizat spre examinare la Judecătoria Chișinău, conform informațiilor publicate pe portalul instanței, transmite Ziarul de Gardă.

Gheorghe Begu, șoferul BMW-ului verde implicat în accident este specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Anterior, a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat până la accidentul de pe Viaduct și Marcela Paladi. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT, scrie Jurnal.md.

Pe 1 martie curent, Violina Moraru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG), a confirmat pentru Ziarul de Gardă că dosarul inițiat în cazul tinerei de 25 de ani, Marcela Paladi, care a rămas fără picioare în urma unui accident de pe Viaduct, a fost transmis Procuraturii municipiului Chișinău cu „propunerea de întocmire a rechizitoriului și expedierea a cauzei penale în instanța de judecată”.

Autoritățile de la Chișinău au pornit o cauză penală după ce tânăra de 25 de ani, Marcela Paladi, a fost lovită în noaptea de 5 spre 6 februarie de o mașină în timp ce încerca să plaseze triunghiul reflectorizant pentru a avertiza șoferii despre producerea unui accident mai puțin grav în care fusese implicată câteva minute mai devreme. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *