Politică

Dodon anunță că va încălca legea și va ieși pe 9 mai la piept cu „lenta” fascismului rusesc. Marioneta rusească amenință R. Moldova cu „revolte interne”

Comuniștii și socialiștii promit să continue să participe la toate manifestările tradiționale dedicate Zilei Victoriei și să folosească panglicile Sf. Gheorghe, care reprezintă astăzi simbolul fascismului rusesc.

„Sunt lucruri, valori și simboluri care nu pot fi interzise, ​​oricât s-ar strădui actualul guvern marionetă. Pe 9 mai voi lega la piept o panglică de Sfântul Gheorghe, ca și în anii trecuți, și voi lua parte la tradiționala procesiune către Memorial, alături de zeci de mii de concetățeni ai noștri care vor sărbători Ziua Victoriei asupra nazismului. ”, a notat Igor Dodon pe pagina sa de pe rețeaua de socializare”, a declarat controversatul politician pro-rus Igor Dodon aflat deocamdată în libertate.

„Nu sunt excluse revolte interne, care nu s-au întâmplat în ultimii 30 de ani”, avertizează pro-rusul Dodon.

Dodon alături de doi criminali de război, Putin și Șoigu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Individul ăsta trebuie deja adus la organele de drept și să i se pună în vedere că încalcă legea. Iar în ziua în care va ieși cu panglica în piept, pur și simplu să fie arestat. Punct.

  2. Toti trebue sa respectam legea.locul lui Dodon,Voronin e linga Jirinovski
    El va asteaptacu cu panglica in pept

  3. Toti trebue sa respectam legea.locul lui Dodon,Voronin e linga Jirinovski
    El va asteaptacu cu panglica in pept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *