Bună Dimineața

Dodon, (dolo)fanul și lunetistul lui Ianukovici

Națiunea mea e bolnavă, ca și nemții în anii `30 – `40 ai secolului trecut. Poporul meu nu mai are cinste și onoare. Doar unități din milioanele de ruși își ridică vocea în apărarea fraților ucraineni. E o rușine pe care Rusia nu va spăla-o niciodată. Țara mea trebuie distrusă ca Germania fascistă. Poporul meu și-a vândut sufletul diavolului. (Dmitry Shulgin, UAINFO).

Criminalul Ianukovici are admiratori și fani și la Chișinău. Unul dintre aceștia, care niciodată nu va ieși în bătaia gloanțelor ca să apere un principiu, este dolo(fanul) cu bujori în obrăjori, pre nume Dodon. El îl îndeamnă pe criminalul Ianukovici „să demonstreze tărie…” împotriva „teroriştilor de pe euromaidan” și a „criminalilor cu steagul UE într-o mână şi cu coctailul Molotov în alta…”.

Susținându-l pe criminalul Ianokovici, Dodon s-a înscris și el în lista criminalilor, ai lunetiștilor lui Ianukovici.

La Kiev lunetiștii au țintit nestingheriți de nimeni. Toată lumea știe că la originea carnagiului de la Kiev stă Rusia – de n-ar fi fost înțelegerea Putin-Ianukovici și Ucraina semna Acordul de la Vilnius, în Kiev nu se trăgea un foc de armă. Dacă în secolul XIX Rusia era numită „jandarmul Europei”, acum ea a devenit lunetistul Europei.

Nu cei de pe euromaidan sunt teroriși, ci acei din Kremlin. Ei îi conduc pe lunetiștii din Kiev. Și pe cei din Chișinău, de asemenea!

Unul din acești lunetiști e Dodon, cu bujori în obrăjori, (dolo)fanul lui Ianukovici, călăul ucrainenilor.

Bună dimineața, SIS-ule!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *