Actualitate
Trending

Dodon l-a rugat pe Putin să scumpează gazul. „Daca sărăcesc moldovenii, PSRM câștigă puncte electorale”

Igor Dodon l-ar fi rugat pe Vladimir Putin să scumpească gazul la cote record, în speranța să-i sărăcească la maxim pe moldoveni. Dodon speră ca toți moldovenii să ajungă săraci lipiți, și doar așa vor putea fi convinși să voteze cu PSRM. Rușii de la Gazprom au mulțumit cordial pentru că au primit acceptului omului Moscovei din Chișinău, Dodon, să scumpească maxim prețurile.

Vă prezentăm mai jos o dovadă clară că socialistul incită la revoltă bazându-se exclusiv pe problema gazului care a fost provocată de Putin la rugămintea lui Dodon.

Igor Dodon: “Așa incompetență, mizerie și iresponsabilitate la conducerea țării n-a fost niciodată.

Să facă economie din contul sănătății și a securității oamenilor sunt în stare doar niște oameni lipsiți de suflet și indiferenți față de suferința cetățenilor.

Pentru Maia Sandu se vede că e mai simplu să lase oamenii să înghețe și să stea pe întuneric, decât să negocieze prețul la gaz și să aducă liniște în țară.

Moldoveni, voi cât o să mai suportați aceste „vremuri bune”, care vă fac viața tot mai rea și mai rea?”

Chiar din primele secunde ale acestui clip, Dodon recunoaște că Miller (Șeful Gazprom) a finanțat PSRM!

Igor Dodon: Finanțarea partidului, pe care eu de obicei o luam de la Miller (Alexei Miller, CEO GAZPROM). Dar Kozak i-a interzis lui Miller să mai dea. Putin a zis: Aici e o neclaritate. De la 1 aprilie, nu mai dau nimic.”

Dodon recunoaște că a luat bani de la Miller, este cât se poate de plauzibilă versiune că anume Dodon l-a rugat pe șeful Gazprom să bage în faliment toți moldovenii, forțând cel mai mare tarif posibil.

Amintim că în trecut Dodon a făcut lobby la Kozak și Putin ca să pună embargo R. Moldova, în speranța că acea nemulțumire a agricultorilor ajunși în faliment îi va aduce puncte electorale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

1 comentariu

  1. FusaDodoloaie, ghionoaie mega-oaie, in loc de urechi, c***e, flutura sperietoarea cu înghețarea. Poate, poate scapă cumva. FusaDodoasca – fost capac de WC prezidential – își justifică nerozia și statutul de agent nesecret al Rusiei Fasciste-Imperialiste. FusaDodoMomaie, candidat sigur la pușcărie, trădează cu nerușinare, linge besafonul lui Putin plin de gaze, intreține tonusul catastrofic și se bucură. Să moara capra! Piara tara! Fiți pe pace, nimeni nu va îngheța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *