Actualitate

Dodon o acuză pe Maia Sandu că va organiza un miting de partid folosind resurse administrative

Declarația de ieri a Maiei Sandu este PR politic pentru partidul de guvernământ și pentru ea personal. Acest apel nu are nimic de-a face cu interesele naționale ale Republicii Moldova.

Va fi un miting de partid în detrimentul statului, folosind resursele administrative. Să organizezi un astfel de eveniment când nu sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizații suplimentare este adevărata față a Maiei Sandu și a “grijii” sale față de cetățeni.

Ea vrea să arate un sprijin artificial pentru vectorul integrării europene în ajunul vizitei în țara noastră a mai multor lideri europeni. Dacă este cu adevărat interesată să cunoască părerea cetățenilor, să organizeze un referendum pe această temă și atunci susținerea va deveni clară.

Astfel de evenimente au fost deja organizate de Filat în 2014, în urma cărora a fost furat un miliard din bănci. Să vedem cum se va încheia noua acțiune.

Sursa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Oare chiar voi, jurnalistii de la Timpul lui Constantin Tanase nu aveti pe cine cita sau a folosi ca sursa pe nenorocitul de Dodon? Treziti-va copii de la Timpul . Cred ca si Constantin Tanase s-a rasicit in mormant.

  2. Hai, bre, nea Johny, la cât ai servit matale pe magistrală, te mai pui acu pt câțiva firfirei ai Maiei?;))
    Dar, nu te opri, bagă cărbuni, acuș vin alegerile și se dă drumul la furtun!;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *