Actualitate

Dodon preia tezele propagandei ruse: Maia Sandu e împinsă din exterior să provoace un conflict pe Nistru / „Armata română (NATO) va trece Prutul”

Guvernarea PAS a Maiei Sandu ar fi împinsă din exterior să provoace un conflict armat la Nistru, afirmă Kuliokarul de Sadova, Igor Dodon, care cheamă cetățenii „să fim ca niciodată uniți și gata pentru a face față noilor provocări”.

Igor Dodon: „Pentru a se menține cu orice scop la guvernare, Maia Sandu și curatorii săi transformă Republica Moldova într-un stat dictatorial, iar pentru a distrage atenția cetățenilor de la problemele sociale și economice, ei sunt gata să provoace și o confruntare militară pe teritoriul țării.

Există tot mai multe semnale că guvernarea PAS pregătește mobilizarea cetățenilor și are intenția să se implice în acțiuni militare pe Nistru, la cererea și cu susținerea aliaților externi ai Maiei Sandu.

La moment, sunt mai mulți actori străini interesați de un conflict în regiunea Transnistreană, inclusiv pentru a crea un nou focar de război în regiune, separat de zona luptelor deja existente în Ucraina.

Miza unora dintre acești actori este să transforme Republica Moldova în parte activă a confruntării militare cu forțele rusești, ca apoi Chișinăul să justifice intervenția „prietenească” a unor trupe NATO din România și din alte țări occidentale, care vor trece Prutul.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. De ce mai poate guița liber acest porkete prorus???
    Nu i s-au găsit suficiente capete de acuzare pentru a fi adus în arest la penitenciar și de acolo judecat cu celeritate??? Ce vă mai place să stați cu curu oleacă și în barca rușilor… În amintirea „vremurilor bune” când stăteați în genunchi în fața lor și le făceați permanent felație… Atunci erați obligați, acum cine vă obligă? Sau o faceți din plăcere?

  2. Nu e neviie sa treaca Prutul. Se poate bombarda Trans istria si de pe malul drept al Prutuiuj sub ^steag fals”

  3. Partidele din opozitie au tactica rushilor,duc razboi an ukraina shi ai anvinuiesc pe ukraineni ca ei lupta ampotriva rushilor,asha shi ei destabilizeaza situatia politica etc,prin minciuni shi anvinuiesc de situatie pe cei care sunt la putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *