Actualitate

Dodon reacționează la informațiile că ar fi fugit din R. Moldova și pretinde că celebra filmare cu Plahotniuc e falsă

Liderul PSRM, Igor Dodon a comentat zvonurile că ar fi fugit din țară. Acesta susține că nu deține o altă cetățenie decât cea moldovenească și nici nu „intenționează” să o aibă și că va rămâne în continuare în Republica Moldova împreună cu familia și alături de colegii de partid. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Prime Time.

„Mulți sperau că m-am dus din țară, inclusiv din oponenții politici. Eu nu am de gând să plec din țară. Eu am văzut că unii au spus că gata Dodon și-a luat cetățenia Federației Ruse. Nu am cetățenie altui stat și nici nu intenționez, cetățenia rusească poate să îmi trebuiască în caz dacă voi dori să fiu angajat într-o companie de stat în Rusia, dar nu am așa planuri. Eu rămân în Republica Moldova. Oferte sunt, de aceea am decis să rămân în țară. Familia tot e aici, doar acel mare învață la Kazani (Rusia), la universitate, dar acum este aici că face online orele. De aceea sunt pe loc, sunt alături de colegii din partid, avem foarte mult de lucru.

Ce ține de dosare, eu am fost patru ani președintele al Republicii Moldova, dintre care doi ani am luptat cu regimul cel care a fost, cunoaștem cu toții care a fost, ce pot să îmi incrimineze mie? Se discută sacoșa ceea, kuliokul. Ce este acolo în dosar? Un personaj politic care era sub presiune, să fugă din Moldova, să încerce să transmită ceva unui politician care nu acceptă și tot asta filmează cu cameră ascunsă care nu era autorizată care nu poate fi utilizată în procese penale, și toți lucru asta cunosc, asta este un fake, care a fost ridicat în public cu scopul de a favoriza pe cineva la alegeri prezidențiala. Gata nu au nimic.

Amintim că pe lângă „kulioacele” de la Plahontiuc, partidul lui Dodon a fost finanțat ilegal de Moscova prin companii off-shore înregistrate în Bahamas.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *