Actualitate

Dodon recunoaște că merită să ajungă la pușcărie (VIDEO)

Dodon comite o gafă de proporții încercând să-i acuze pe cei „din dreapta”. Discursul în limba rusă poate fi văzut pe pagina noastră de facebook.

„Partidele de dreapta, pro-europene, au mai multe probleme cu finanțarea ilegală decât partidele de stânga. Este suficient să ne uităm la modul în care banii Fundației Soros și ai ambasadelor occidentale au ajuns în conturile partidelor de dreapta în campaniile electorale.”

Adică și PSRM are probleme, doar că la cele de dreapta ar avea mai multe?

Dodon e disperat și recunoaște în fața camerilor că merită să ajungă la pușcărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Dodon s-a prins singur in capcana ca un prost… A recunoscut ceia ce procurorii voiau sa auda de la el…

  2. Vă puteți da seama singuri singurei de „subtilitatea și inteligența” molotovanilor ce l-au ales pe imbecilul acesta prîșîdinti. Ceva de genul: prost și hoț dar e al nostru. Spălați-vă pe cap cu el acuma că numai „bine” a făcut specimenul statului „neutru și independent” RM.
    Și parcă în RM există o „limbă de stat”, ce caută limba porcească aici? Sau trebuie comunicat ceva acelor „înțelepți” ce mai bine de 30 de ani n-au vrut să învețe o boabă de „maldavineascî”?
    Bă voi nu numa că sunteți proști dar vă și lăudați cu asta (sau cum se mai zice în popor: vă căcați în potecă)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *