Actualitate

Dodon sau Chirtoacă? Pe cine va susține Godea, Pavlicenco, Coropceanu sau Klimenko?

Mihai Godea,
candidat independent

Voi susţine pe unul dintre cei doi candidaţi care se vor lupta în turul doi pentru alegerea primarului capitalei. Deşi am vrut să-mi fac publice intenţiile, voi mai aştepta, din cauza celor întâmplate cu Igor Ţurcan, şeful staffului meu electoral. Voi face declaraţii oficiale la sfârşitul săptămânii curente.

Vitalia Pavlicenco,
lider PNL

Partidele de la guvernare ne-au furat masiv voturi. Ele controlează presa şi încearcă să ne distrugă pe cale mediatică. Nu avem respect pentru niciun partid din Parlament. Nu vrem să-i susţinem pe hoţii de la guvernare. N-au fost alegeri loiale şi nu vrem să susţinem pe killerii noştri.
Maia Laguta, partidul „Patrioţii Moldovei”
Nu-mi convine niciunul dintre cei doi, de aceea am decis să candidez pentru funcţia de primar. Nu vreau să aleg dintre rău şi mai puţin rău. Mai mult de atât, procentajul nostru acumulat în campania actuală nu va salva nici pe Chirtoacă, nici pe Dodon.

Oleg Onişcenko,
partidul „Casa Noastră Moldova”

Partidul va lua o decizie în acest sens, pe care o vom anunţa public.

Radu Buşilă,
PPCD

Nu am luat o decizie. Urmează să se discute în partid dacă vom lua sau nu partea cuiva. Noi ne gândim la rezultatele noastre, nu la ale altora.

Sergiu Coropceanu,
PSD

Vom organiza degrabă o conferinţă de presă la care vom anunţa pe care partid o să-l susţinem în turul doi al alegerilor locale.

Valeri Klimenko,
partidul „Ravnopravie”

Încă nu am decis pe cine vom susţine. Totuşi, vom anunţa în această săptămână.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *